InBlindz® dealers aan het woord

Kokall biedt vol vertrouwen een totaalpakket aan

Vaak zoeken mensen niet alleen naar een kozijn voor hun badkamer maar ook raambekleding die privacy biedt. Kokall Kozijnen en Bouw begrijpt dat en biedt een totaaloplossing. Klantgerichtheid en persoonlijk contact staan dan ook hoog in het vaandel bij het familiebedrijf.

 

“Wij willen graag voorop lopen, staan open voor vernieuwing en een stap vooruit. En dat doe je met InBlindz®!”

Henrik Kok, mede-eigenaar bij Kokall Kozijnen en Bouw.

Dealerschap InBlindz®

Wens vanuit de klant, totaalpakket vanuit Kokall

Kokall is een van de dealers van InBlindz®. Maar hoe is deze samenwerking tot stand gekomen? “We bevonden ons eigenlijk in een fase waarin we geen goede leverancier voor zonwering of raambekleding in dubbelglas hadden, maar er wel genoeg vraag was vanuit onze klanten. Toen kwam er, precies op het juiste moment, een vertegenwoordiger van InBlindz® langs. Na een week hadden we al producten besteld en waren we blij verrast!” “Al snel kregen de producten van InBlindz® een prominente plek in onze showroom. Veel mensen zijn er enthousiast over, ondanks dat ze het nog niet kenden. Bij Kokall luisteren we altijd goed naar de wens van onze klanten. Vaak komen ze voor een kozijn, maar zien dan ook de mogelijkheden voor zonwering of raambekleding passend bij die kozijnen. Ook volgen we trainingen over de producten, waardoor we over de kennis beschikken die we nodig hebben om klanten te informeren en adviseren.”

Met vertrouwen naar de klant dankzij goede samenwerking

“Het eerste contact met InBlindz® was goed en gaf vertrouwen. Sindsdien verloopt onze samenwerking goed. Ze zijn altijd helder in afspraken en bieden goede nazorg. Tijdens het verkooptraject is het prettig dat we ze altijd kunnen bellen. Ze hebben veel kennis en helpen om ons te voorzien van de juiste informatie. Hierdoor stappen wij ook weer met vertrouwen naar onze klanten.” Vertrouwen speelt dan ook een belangrijke rol, niet alleen in de samenwerking maar ook richting de klant. “Je straalt een bepaald soort vertrouwen uit naar de klant omdat je volledig achter het product staat. We hebben diverse opstellingen van InBlindz® staan om mensen ook het verschil te kunnen laten zien. Wij werken heel veel op basis van vertrouwen. Door deze producten erbij aan te bieden, geef je de klant veel vertrouwen in je bedrijf én het product.”

Ook een InBlindz® zuil in jouw showroom?

Laat je inspireren door onze producten

Onderhoudsarme, tijdloze zonwering

“Zonwering is best belangrijk voor ons assortiment. Doordat we het hebben biedt dit meerwaarde omdat we het totale pakket kunnen aanbieden aan onze klanten. De producten van InBlindz® zijn bovendien onderhoudsarm. Het is een hygiënisch, geïntegreerd zonweringssysteem. Zonwering die goed is doorontwikkeld en met de tijd mee kan gaan. Ook goede technische ondersteuning is belangrijk. Wanneer er iets is, staat er altijd iemand van InBlindz® paraat en dat dat uit onze handen genomen wordt is ontzettend fijn.”

Neem direct contact op