Kies voor luxe én gemak met InBlindz® batterij bediening

Kies voor luxe én gemak

De vraag naar stijlvolle, moderne én duurzame zonwering en raambekleding in dubbelglas mét gebruiksgemak en zonder gedoe neemt toe. Daar hebben we nu de perfecte oplossing voor: de batterij bediende jaloezieën, plissés of duplissés van InBlindz®. 

InBlindz® met batterijbediening is hét ideale systeem wanneer je de voordelen wil hebben van een elektrische aansturing, zonder ingewikkelde aansluiting of installatie. De interne motor wordt gevoed door de batterijen in de batterijbediening die op de ruit of het kozijn gemonteerd wordt. InBlindz® met batterijbediening is uit te breiden met een afstandsbediening, waardoor je nog meer gemak ervaart bij het gebruik van jouw InBlindz®. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een zonnepaneel, waardoor het opladen van de batterijen niet meer nodig is.

InBlindz® met batterijbediening zijn niet alleen gebruiksvriendelijk en gemakkelijk voor de consument, ook de montage is eenvoudig. Meer informatie vind je in onze technische kennisbank. Daarnaast verzorgen we regelmatig product- en montagetrainingen met alles wat je moet weten voor de verkoop en plaatsingen van InBlindz® zonwering en raambekleding in dubbelglas. Kijk op onze trainingen pagina voor meer informatie. 

Heb je nog vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.