Dé specialist voor zonwering en raambekleding in dubbelglas

Helemaal thuis in glas

InBlindz® is hét merk voor zonwering en raambekleding in dubbelglas. Een echt Nederlands familiebedrijf voortgekomen uit Stolker Glas, met maar liefst 25 jaar ervaring in het maken van dubbel glas.  Zonwering buiten het glas is bekend en daar wordt vaak voor gekozen. Het kan echter anders én beter, dankzij zonwering tussen het glas. Bij InBlindz® zijn we helemaal thuis in alle soorten glas en alle combinaties van zonwering en raambekleding ertussen. De voordelen zijn eindeloos!

Inspiratie magazine
De mogelijkheden zijn eindeloos

Wij staan open voor jou

Bij InBlindz® staan we letterlijk open voor iedereen die vragen heeft over onze mooie producten. Vragen over de verschillende soorten zonwering en raambekleding in dubbelglas, toepassingen, bedieningen, kleuren, maten, onderhoud, montage of installatie; wat je maar wilt weten. Vanuit jarenlange technische kennis vertellen we je precies wat de mogelijkheden zijn. Je kunt alles zelf bewonderen in onze showroom in Nieuwegein of bij een van onze dealers.

Jaloezie

Op maat uit onze eigen fabriek

We maken alle producten op maat in onze eigen fabriek. De dealers in de glas- en kozijnenbranche helpen we van de eerste aanvraag tot de perfecte plaatsing. We verzorgen ook product- en montagetrainingen. En als we iets moeten oplossen, dan doen we dat gewoon! Snel en vakkundig. Want we zijn ondernemend, enthousiast en we begrijpen wat service is.

Ontdek onze producten
Uitstekende kwaliteit en service

“We maken alle producten op maat in onze eigen fabriek”

Het team

Maak kennis met:

Productieleider Lucien de Wijs

Maak kennis met InBlindz®

Bezoek ons, bel ons of stuur ons je vraag! We maken graag kennis en beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Dank voor je interesse in ons en in InBlindz®.
InBlindz® Wijde Wade 2 3439 NP Nieuwegein 030 285 5400 inblindz@stolkerglas.nl
We spreken jou graag
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden