Voorkom keuzestress, maak gebruik van onze keuzehulp

Voorkom keuzestress, maak gebruik van onze keuzehulp

Je bent op zoek naar een elegante, stijlvolle én duurzame raambekleding in dubbelglas. En het liefst helemaal van nu. Wat zijn dan de opties? En hoe kies je het juiste product? 

Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze hebben we de InBlindz® keuzehulp gemaakt. In 3 stappen komen we tot een concreet advies. 

De juiste zonwering of raambekleding in dubbelglas kiezen is namelijk niet eenvoudig. Er zijn 1001 opties. Onze oplossingen zijn op maat gemaakt en dat geldt ook voor ons advies. Maar voordat we advies kunnen geven, stellen we een aantal vragen.

De eerste vraag die belangrijk is, gaat over de vervanging van alleen het glas of ook de kozijnen? De volgende essentiële vraag gaat over het doel van de raambekleding. Wil je de hoeveelheid licht beter afstemmen of meer privacy? Of is het vooral voor de sfeer en de uitstraling? 

Als we de eerste vragen beantwoord hebben, kunnen de details besproken worden: Wil je kunnen kantelen, optrekken of allebei? En welke bediening heeft je voorkeur: handmatig, batterij bediend of elektrisch? 

Ga direct naar de InBlindz® keuzehulp 

Heb je vragen of wil je liever persoonlijk advies? Bezoek een showroom , bel ons of stuur ons je vraag! We maken graag kennis en beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.