Michiel Voortjes staat aan het roer van familiebedrijf VOKU. Al ruim 35 jaar leveren en monteren zij onder andere dakramen, dakkapellen, garagedeuren, kunststof deuren en kozijnen, lichtstraten, overkappingen, serres, schuifpuien en vouwwanden. In de showrooms in Amstelveen en Mijdrecht worden klanten van advies op maat voorzien.

“Sinds de jaren ‘90 is er al een nauwe samenwerking met Stolker Glas en InBlindz is vanaf de start al populair. Er was een goede klik tussen mijn vader en Fred Stolker en eigenlijk is de klik tussen onze bedrijven er nog steeds.”

“InBlindz is echt een mooi en verrassend product. Onze klanten willen graag advies. Ze zijn nog niet bekend met kozijnen, glas of raam- en zonwering. Ze vragen zich natuurlijk wel af wat voor raambekleding ze uiteindelijk moeten kiezen. Zeker in natte ruimtes, zoals de badkamer of keuken. InBlindz verrast hen en dat helpt zeker om ook het kozijn te verkopen. We kunnen zo een totaaloplossing bieden.”

“InBlindz is een extra verkoopargument.”

“Het is moeilijk in getallen uit te drukken wat het dealerschap ons oplevert, maar ik weet zeker dat het een pluspunt is. het is een extra koopargument om ook bij ons dan de kozijnen te kopen.”

“We werken graag samen met InBlindz. Het is niet alleen een mooi product, ook de samenwerking verloopt goed. In het begin is helder uitgelegd hoe de montage precies werkt. Na een keer voordoen weten onze monteurs het en kunnen we die kennis intern delen. Het is niet zo ingewikkeld.”

“Het is ook fijn dat ze echt meedenken. Ook als er een fout gemaakt wordt of als iets anders loopt. Ze zijn oplossingsgericht. Ik raad het dealerschap dan ook zeker aan!”