Wander Rolsma is marketing manager bij Kroon Kozijn. Kroon Kozijn bestaat sinds 1975 en heeft 25 vestigingen verspreid over Nederland. Kroon Kozijn is een specialist op het gebied van kunststof kozijnen.

“We werken al jaren naar tevredenheid met Stolker Glas samen. In 2015 hebben we ook InBlindz  toegevoegd aan ons assortiment. Het is een logische stap binnen ons aanbod.”

“De mogelijkheden van InBlindz zijn heel uiteenlopend. We zien vooral het gebruik in keuken en badkamer, maar het geeft ook enorm veel sfeer in andere ruimtes. InBlindz zijn mooi, makkelijk in onderhoud én sfeervol.”

“InBlindz is echt een toevoeging aan ons assortiment”

“Wij werken vooral voor de particulieren markt en InBlindz maakt onze klanten enthousiast en nieuwsgierig. Het is leuk om een noviteit te kunnen laten zien. InBlindz bestaat al lang, maar het is nog niet bij iedereen bekend. Je kan bezoekers van onze showroom verrassen en dat is ook heel belangrijk.”

“De samenwerking met InBlindz is gewoon goed. Er is niets op aan te merken. In theorie raad ik InBlindz dan ook zeker aan, maar ik wil mijn concullega’s niet wijzer maken dan strikt noodzakelijk.”