Ruim 20 jaar begon Nelson Nosratifard als enige eigenaar van I-kozijn in Amersfoort. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een vennootschap en familiebedrijf. I-kozijn onderscheidt zich in de markt door een compleet pakket gevelbekleding aan te bieden. Heb je een nieuwe uitbouw en wil je een kunststof schuifpui, raambekleding of moet er zelfs nog een gat in de gevel worden gemaakt? Bij I-kozijn verzorgen ze dit allemaal.

Nelson I-kozijn

Nelson: “We begonnen met kunststof kozijnen, maar door mijn achtergrond in de bouw ging dit steeds grotere vorm aannemen. En juist die afwisseling en het ontzorgen van klanten vinden wij leuk.”

Naast het a tot z helpen van particulieren zijn ook aannemers, klusbedrijven en bouwmarkten klanten van I-Kozijn. “Die adviseren we op de achtergrond wanneer het over maatwerk gaat. Er komt namelijk veel meer bij kijken als je over ramen en deuren praat. De functie is simpel: open en dicht, maar er zit zoveel meer diepte in. Het laten zien van de functies en mogelijkheden is dus een must wanneer het gaat om verkoop.”

Lange samenwerking

I-kozijn werkt al een geruime tijd samen met Stolker Glas. Toen Stolker Glas zo’n 13 jaar geleden met InBlindz® kwam is I-kozijn dit ook gaan verkopen. “Het product was al eerder op de markt, maar dat product gaf problemen. En klachten wil je niet als bedrijf. We waren heel sceptisch, maar ze hebben ons overtuigd dat InBlindz® een goed en kwalitatief product is. Nu 13 jaar later hebben we geen enkele melding gehad dat het mechanisme kapot is. Het product doet wat ze beloofden en dan kan je het als verkopende partij ook met een gerust hart adviseren. InBlindz® is echt goed!”

We waren sceptisch, maar 13 jaar later hebben nog steeds geen klachtmelding over het mechanisme. De InBlindz® doet wat het beloofd.

Blikvanger in de showroom

“Voordat we de InBlindz® blikvanger hadden, stond er een klein schaalmodel in onze showroom. Dit viel weg en kreeg geen aandacht. Het draait toch vaak meer over het kozijn. Dat heb je met zo’n verkoopzuil niet. Het is compact, terwijl je wel direct drie verschillende toepassingen kunt laten zien. Daarbij ligt écht de focus op het raam. Mensen kijken er niet meer overheen en vragen ernaar wanneer ze in de showroom zijn. En dan kan je het gesprek weer aangaan. Kortom een hele mooie aanvulling op ons assortiment.”

Compact, drie toepassingen en de focus ligt op het raam. De InBlindz® blikvanger is een aanvulling op ons assortiment.

Goede keuze

“Het fijne aan de samenwerking met InBlindz® is dat ze naast het beschikbare promotiemateriaal ook cursussen aanbieden. Daarbij is de service en persoonlijk ondersteuning top. Ze zijn er als bedrijf heel serieus mee bezig en dit zie je overal in terug. Disclaimer in garantie? Daar doen ze niet aan. Wil je meer informatie? Dan krijg je dat razendsnel. Als I-kozijn willen we A-merken leveren en tevreden klanten realiseren op lange termijn en daarbij is InBlindz® een uitstekende partner.”

De kwaliteit, services en persoonlijke ondersteuning is top. Een A-merk waar je op kan bouwen.