Dorien Mastenbroek is een van de eigenaren van Denhil. Denhil is de specialist in kunststof toepassingen voor kozijnen en gevels. Het bedrijf is opgericht in 1996 en in 2012 heeft de familie Mastenbroek het bedrijf overgenomen. Het bedrijf richt zich op consumenten in de regio Waterland en Zaanstreek.

“Toen we het bedrijf overnamen werd er al samengewerkt met InBlindz. Dit is sindsdien enorm uitgebouwd. We zijn enthousiast over het product en de toepassingen en zijn daarom dealer gebleven.”

InBlindz biedt enorm veel mogelijkheden:

  • Makkelijk in onderhoud
  • Warmtewerend
  • Mooi en sfeervol
  • Privacy

“Dankzij het dealerschap hebben we zeker nieuwe klanten gekregen, die we anders niet hadden gehad. Regelmatig komen er consumenten specifiek naar ons omdat ze graag InBlindz zonwering en raambekleding willen.”

“We zijn dankzij InBlindz onderscheidend in de regio.”

“InBlindz biedt zeer hoge kwaliteit. Het is belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de producten. Zowel tijdens het bestellen als tijdens het plaatsen. De service van InBlindz is heel goed. De bestellijsten zijn overzichtelijk. Daarnaast schakelen ze snel, wordt er goed meegedacht en beantwoordt hij bijna direct alle vragen. Echte verbeterpunten op de service en het dealerschap heb ik niet. We merken wel dat de kleurkeuze voor (du)plissés beperkt is en dat klanten soms verwachten dat InBlindz ook echt verduisteren. Het is goed om daar de verwachtingen goed te managen.”

“Het is plezierig werken met InBlindz.”

“We raden het dealerschap met InBlindz zeker aan. In onze eigen regio behouden we graag onze onderscheidende positie, maar voor alle andere kozijn en gevelspecialisten is InBlindz écht een kwalitatief en interessant product.”