Imre en Mary van der Meer zijn alweer enkele jaren eigenaar van Ambra kozijnen in Sassenheim. Het stel heeft in 2018 het bedrijf overgenomen van een aannemersbedrijf. Ze zijn het bestaande dealership met Weru kozijnen verder gaan uitbreiden. Want de combinatie glas en kozijnen sprak hen enorm aan. Nu een paar jaar verder is het bedrijf uitgegroeid tot dé kunststof kozijnen leverancier in de bollenstreek, waar ze dagelijks klanten ontzorgen bij het aanschaffen van ramen, deuren, kozijnen en raambekleding.

Imre en Mary Ambra kozijnen

Mary: ”Imre is écht het gezicht van Ambra kozijnen. Hij meet alles zelf in, is een ware ondernemer en gaat overal persoonlijk langs. Dit is zijn passie. Dat zie je terug in zijn klantvriendelijkheid en oog voor perfectie. Mooie dingen maken, dat is wat hij wil. We willen de Audi zijn onder de kozijnen en Hilton onder het glas. En precies daarom sluit InBlindz® perfect aan. Kozijnen met enkel of dubbelglas kan iedereen, maar InBlindz® maakt het kozijn af.”

We willen de Hilton zijn onder het glas. Daar sluit InBlindz® perfect op aan.

Van eerste aanvraag naar blikvanger

Imre: “We waren niet bekend met InBlindz® totdat we een eerste aanvraag kregen. In 2021 zijn we een samenwerking aangegaan. De vraag groeide en we wilden InBlindz® graag in onze showroom. Dennis van InBlindz® kwam kort na onze dealership met de InBlindz® blikvanger. Hiermee konden we de mogelijkheden van de raambekleding beter laten zien. Dit hebben we met beide handen aangegrepen.”

Mensen komen binnen en worden getrokken door de InBlindz® zuil. Ze gaan ermee spelen.

Mary: “Als mensen nu binnenkomen worden ze getrokken door de zuil. Ze gaan er zogezegd mee ‘spelen’. Tegelijkertijd leren ze hierdoor direct de mogelijkheden van de raambekleding. Dit is vaak toch nog niet helemaal bekend. En het helpt ons ook om klanten mee te nemen in deze mooie oplossing. Bij nieuwe ramen en kozijnen hoort ook nieuwe raambekleding en dan wil je geen gaten boren in je nieuwe kozijnen. Hiermee proberen wij onze klanten ook te ontzorgen.”

Kwalitatieve samenwerking

Imre: “We hebben kwaliteit heel hoog in ons vaandel staan. Het is dan ook belangrijk dat onze leveranciers dat ook hebben. En die kwaliteit is bij InBlindz® goed. Niet alleen het product, wat goed combineert met onze kunststof kozijnen, maar ook de samenwerking is heel prettig. De snelheid van aanvragen, bereikbaarheid, levertijd en oplossingsgerichtheid is super. Ze hebben de kwaliteit van hun dienstverlening net zo hoog in het vaandel staan als wij. Dat maakt het een hele fijne samenwerking.”

InBlindz® heeft kwaliteit net zo hoog in het vaandel staan als wij. Dat werkt heel prettig.