Veel gestelde vragen

Service vragen

De lamellen stropen in het midden op, de InBlindz® blijft hangen. Hoe kan dit?

Het kan zijn dat de glasbladen door barometrische invloeden iets naar binnen zijn gaan staan. De jaloezieën kunnen dan klem zitten tussen beide glasbladen. Belangrijk is dat u de InBlindz® tijdelijk niet bediend! Dit kan onherstelbare schade veroorzaken. Mocht het zijn dat uw InBlindz® klem zit tussen beide glasbladen neem dan spoedig contact op met uw InBlindz® dealer of neem contact op met 030-2855400. Dit probleem kan eenvoudig verholpen worden.

Hoe controleer ik de kantelstand van de lamellen?

Het kan zijn dat uw InBlindz® jaloezieën niet voldoende kantelen. Dit is simpel te controleren via het controleformulier. Heeft u het idee dat de InBlindz® niet aan de kantelstand voldoen? Stuur dan een duidelijke foto naar InBlindz@stolkerglas.nl. U ontvangt spoedig bericht.

De koordbediening gaat zwaar of blokkeert?

Mogelijk zit de magneet van de (externe) bediening niet juist voor de interne magneet. U kunt dit simpel controleren door de bediening uit de houder te halen, het grondplaatje dient exact voor de interne magneet te zitten. Ook is het mogelijk de bediening opnieuw te positioneren voor de interne magneet, hiervoor dient een nieuw dubbelzijdig tape te worden aangebracht. Blijft de InBlindz® hierna nog steeds zwaar lopen? Neem dan spoedig contact op met uw InBlindz® dealer of neem contact op met 030-2855400 of stuur een mail naar InBlindz@stolkerglas.nl.

Kan InBlindz® ook in triple glas?

Ja, InBlindz® kan ook gemaakt worden tussen triple glas. Houdt er rekening mee dat alle triple ruiten met InBlindz® vooraf moeten worden berekend. Deze berekeningen maken we op: spanningsbreuk, doorbuiging en opwarming van de lamellen om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen. Hiervoor is het belangrijk om te weten op welk adres de ruiten geplaatst gaan worden en welke kleur lamellen gewenst zijn. Op basis van deze informatie gaan we berekeningen maken en zullen we een advies doen voor de opbouw. Houdt er rekening mee dat deze minimaal 48mm dik zijn en tot maximaal 2m2 geproduceerd kunnen worden.

Kan InBlindz® ook gebruikt worden als dakbeglazing?

Ja dit kan, echter zijn hier de mogelijkheden wat beperkter dan bij verticaal glas. Zo is het erg bepalend onder welke hoek de ruiten worden geplaatst, geef dit duidelijk aan wanneer u een offerte opvraagt bij uw InBlindz® dealer of een mail stuurt naar InBlindz@stolkerglas.nl. Aan de hand van de hoek, kan worden bepaald tot welke breedte de ruiten kunnen worden geproduceerd. LET OP: alleen elektrische systemen mogelijk met EXTERNE motor.