Veel gestelde vragen

Algemene vragen

Moet ik persé een zonnepaneel aanschaffen bij dit systeem?

Nee dat hoeft niet persé. De batterijen kunnen op 2 manieren van stroom worden voorzien, 1 dus door het zonnepaneel. Dit zorgt voor een constante stroom toevoer aan de batterijen in de bediening (indien er zonlicht op het paneel valt). Het alternatief is om de batterij uit de houder te halen en deze aan de oplader te leggen (micro-usb aansluiting).

Met welke raambekleding kan ik InBlindz® met batterij bediening bestellen?

InBlindz® met batterijbediening kan besteld worden met jaloezieën, plissés en duplissés (verduisterende plissé). Let wel op dat dit mogelijk een verschil geeft in spouwbreedte of afmetingsmogelijkheden.

Wat is de prijs van InBlindz®?

Wat InBlindz® kosten is afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij aan: afmetingen, glasopbouw, gekozen systeem en lamelkleur. Daarom is het zaak om bovenstaande gegevens door te geven aan uw InBlindz® dealer. Deze kan vervolgens een prijsopgave voor u maken.

Kunnen InBlindz® ook uitgevoerd worden met zwarte of antraciet kleurige lamellen?

Ja het is mogelijk om InBlindz® uit te voeren met zwarte (S160) of antracietkleurige lamellen (S159). Echter zijn hier wel wat zaken om rekening mee te houden, zo zijn zwarte jaloezieën enkel geschikt voor binnen/binnen situaties. Dit heeft te maken met de opwarming van de systemen bij directe blootstelling aan zonlicht. Antracietkleurige lamellen (S159) zijn wél geschikt voor gevelsituaties maar de buitenruit moet voorzien worden van een zonwerende coating (minimaal 70/37).